marți, 1 septembrie 2009

~">PRIETENIE ~">

~">PRIETENIE ~">Prietenii buni sunt ca aurul...Pretuieste-i!
Ce inseamna de fapt un bun prieten? Tu esti unul? Pentru asta este nevoie de morala si loialiate. Tu esti un bun prieten? Sa fii un bun prieten este destul de greu. Presiunea din partea celorlalti, bisericutele, gasca si tentatia de a barfi sunt obstacole reale ce te impiedica sa devii un prieten de incredere. Si stii si tu zicala, “Pentru a avea un prieten adevarat, e nevoie mai intai sa fii tu unul.”
Cele mai bune ponturi pentru o prietenie adevarata.
Cunoaste-ti prietenii
Crezi ca iti stii cu adevarat prietenii? Poate stii cand au ora de engleza si care e parola de messenger dar cel mai mult conteaza sa ii cunosti cu adevarat? Alinei ii plac chipsurile cu sare dar stii ca ii e frica de intuneric, ca isi uraste buzele si ca are un frate care sta in Bucuresti? Sa intelegi cine sunt prietenii tai cu adevarat te va ajuta sa le fii un prieten mai bun.
Crede jumatate din ceea ce citesti si nimic din ceea ce auzi.
E o zicala veche dar e valabila si acum. Un prieten adevarat nu pleaca urechea la zvonuri, lucruri pe jumatate adevarate despre persoanele la care tine si nu le judeca. Cristina poate a auzit ca prietena ta Ioana flirteaza de zor cu tipul de care iti place tie dar lamureste mai intai lucrurile. Nu judeca o prietena inainte de a sti adevarul.
In cine poti avea incredere..
In lume exista tot felul de oameni. Si unii dintre ei s-au nascut barfitori. Poate fi distractiv sa iesi cu Ioana dar nu ii testa prietenia spunandu-i secretele tale. Pe de alta parte, Anca este prietena perfecta daca ai nevoie de un umar pe care sa plangi si buzele ei vor fi pecetluite. Tu cum esti? Poti pastra un secret?
Nimeni nu este perfect
Toata lumea merita o a doua (si poate a treia, a patra etc) sansa. Si tu si prietenii tai puteti gresi. Accepta-i scuzele Alexandrei pentru ca nu te-a bagat in seama in timpul orei de muzica intrucat a stat cu fetele foarte cunoscute. Poate starea proasta a Elenei se datora faptului ca era la menstruatie. Prietenii adevarati stiu sa spuna “Imi pare rau” si “Te iert”.
Nu te stresa

Stii si tu, uneori prietenii vor doar sa se distreze. Petrece-ti timpul cu prietenii cei mai buni. Duce-ti-va la shopping, iesiti in club si uitati de toate lucrurile marunte care va deranjeaza. In final, un prieten adevarat este cel care te face sa razi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

~">NU folositzi cuvinte vulgare,comentariile vor fi shterse!
~">Putetzi comenta orice subiect si putetzi intreba orice,eu va voi raspunde la intrebari.
~">About we...About life...va spune SUCCES!<"~