joi, 31 decembrie 2009

PAUZA:)):)):))`->Jogging in pauza

Acum cel mai asteptat articol...:pauza:)):)):)):)):)):))
Pauza de la scoala bineinteles...:D:D:D
Despre pauza in sine... pauza este momentul in care faci..."ce vrei"... asta fac tinerii din ziua de azi...nu ca ar fi corect... pauza este sinonim cu recreatie,meditatie.
Jogging in pauza de la scoala:)):)):))
Toti copii din ziua de azi,nu spun ca nu m-as numara si eu poate printre ei,au facut din pauza... ora de sport.Ei in cea mai mare parte alearga netinand cont de posibilele probleme cu profesorii[nu mai vorbesc de la noi din scoala despre ce profesori care mai ca te mananca daca te prinde alergand...],oricum,nu stiu daca profesorii de sport au ceva de spus in aceasta privinta,deoarece tinerii au transformat pauza in ora de sport,putin miros neplacut?Aa!pai nu...sunt copii care ca sa "scape" de mirosul neplacut cauzat de atata alergare "dupa" fete,or dupa baieti...aruncari cu creta, aruncari cu untul pe geam,dupa ruperea bancilor,scaunelor[pai da' ce credeati!ca copii nu obosesc chinuindu-se sa rupa bancile si scaunele?sau sa sparga tabla?:O:O:O],ei ,unii,se dau cu [sprai]parfum,deodorant,cica ca sa acopere si sa "scape" de acea"duhoare",dar cauzand mai mult rau:)).mai mult miros insuportabil:)):)):))
Acum ce sa mai spun?...daca vrei sa puneti si voi un articol ceva,sa mai completati un prezent articol,va astept cu drag,va asteptam,la plural.
About we...About life... ce sa va mai spuna... incercati sa faceti dus copiilor dupa ce alergati si transpirati,nu va dati cu altceva ca miroase mult mai rau! si inca ceva... si...parintilor! luati-va cleste de rufe pentru nas cand mai veniti la sedinte,serbari sau chemari de catre profesori or director pentru purtarea copilului "cuminte"...pentru purtarea "pustiului" inadecvata si indecenta pentru un elev.

Haideti!ce???!!!inca mai citesti? mergi si fa sport acum ca la scoala...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

~">NU folositzi cuvinte vulgare,comentariile vor fi shterse!
~">Putetzi comenta orice subiect si putetzi intreba orice,eu va voi raspunde la intrebari.
~">About we...About life...va spune SUCCES!<"~